Friss hírek

#sessionsalongraduation #sessionsalon #sessionstylist ❤️ Thank You so much, Caroline Kells  ! ❤️ Thank You Kevin.Murphy Magyarország !✨ Kevin Murphy 
Kedves Vendégeim!
Tegnap egy fantasztikus oktatás sorozat ért véget a Kevin Murphy Session Salon vizsgàval, melynek végén Session.Salon Stylist lettem, fodrászatom pedig Session.Salon. Ez a képzés egy nagy megtiszteltetés,amit a Kevin Murphy márkától kaptunk idén 6 fantasztikus fodrásszal együtt. A képzések során az elmúlt hónapokban végigkísértetek Ti is a Session.Salon úton,mely nem csak az oktatásokon, hanem az Arany Fodràszat -ban töltött mindennapi szalon munka közben is zajlott. Ez egy fejlődési lehetőség volt és lesz továbbra is, ami magában foglalta a magasabb szintű anyaghasználatot, új eszköz és styling technikák elsajátításàt, kommunikációt. A SESSION.SALON képzésben a legjobban a Backstage jellegű munkák hangulatàt szerettem, az egymás segítésèn át a saját korlátainkon való átlépésig. Egészen rövid idő alatt is fantasztikus "LOOK"-okat lehet alkotni a mélyebb anyagismeret és technikák használatával.
A Kevin Murphy márka egy Család, a tagjai egymást segítik. Nincs versengés, nincs felsőbbrendű érzés.. van viszont egymásra figyelő, támogató, alázatos csapatmunka. Fantasztikus volt átélni ezt a hangulatot minden egyes képzés alkalmával, ez pedig tegnap a vizsga napján igazán kiteljesedett.
Örömmel nézem majd vissza és osztom meg folyamatosan Veletek is az összes fotót, videót amiket tegnap szuper szakemberek készítettek rólunk. Addig is megosztom Caroline oktató fodrászunk összefoglaló videóját, akinek a munkája segítségével mehettünk végig a Session.Salon úton.

Videó Linkje

Caroline egy csodálatos, segítő, motiváló személyiségű londoni fodrásznő, akinek kiemelkedő a szakmai tudása. Minden képzés alatt egyenlő társnak érezhettük magunkat mellette, végtelenül kedves és támogató. A kezei alatt felemelő volt a munka. ❤️
Segítségünkre volt @Orsolya Kiss a fordításokban és szakmailag is rengeteget tett hozzá a képzéshez.
Szuper csapat alakult 2023-ban a Session.Salon képzésen. Gratulálok minden új Kevin Murphy Session.Salon Stylistnak, fantasztikusak voltatok tegnap is!

Kedves Vendégeim! Szeretném megosztani Veletek,hogy elérhető nálam a KEVIN.MURPHY TREAT.ME KEZELÉS. Szuper intenzív ápoló AMPULLÁS ELIXÍRES kezelés,melynek hatóidejében a SPA élményt MELEG TÖRÖLKÖZŐ használata fokozza.

Emellett a hajfestések is már a Kevin Murphy Color.me festékeivel készülnek.

 

Kedves Vendégeim!

Az új intézkedések a fodrászatok nyitva tartását is érintik. 

Ami változik :

❗Holnaptól 19:00-ig lehetek nyitva! 

Akik érintve vannak az időpontjaik miatt és újra kell egyeztessünk, őket folyamatosan értesítem. 

Amit továbbra is kérek :

❗Kérem, hogy az üzletbe kizárólag maszkban érkezzetek és az itt töltött idő alatt végig viseljétek!

❗Az üzletben továbbra is egyszerre egy vendéget vállalok és minden vendégem érkezése előtt fertőtlenítek, szellőztetek. Emiatt fontos, hogy ezután is pontosan érkezzetek az időpontjaitokra. Ez az utóbbi fél évben tökéletesen működött. 

Ezúton is köszönöm az együttműködéseteket! ❤️ Az aktuális szabályoknak megfelelve igyekszem mindenkinek rugalmasan segíteni ezután is.

Adri 

 

Kedves Vendégeim!

A megszokott helyen,de megújult környezetben várlak Titeket nagy örömmel és sok szeretettel. Remélem, hogy a nálam töltött idő még kellemesebb és pihentetőbb lesz.

Kedves Vendégeim! 

Nagyon fontos számomra az elégedettségetek 2019-ben is. Ennek érdekében használok minőségi termékeket, anyagokat. 

A legutóbbi újításom óta megismerkedhettetek a melegollóval,mely fantasztikus minőségi változást hozott. 

Tapasztaljuk, hogy a legkorszerűbb eszközök használata milyen hasznos és fontos ebben a szakmában és mindemellett ezekkel számomra is még kedvesebb a munka.

Sokatokat elláttam az évek alatt hajszárítással kapcsolatos tanácsokkal, melyeket kiemelten fontosnak tartok a hajszerkezet megóvása érdekében.


Szeretném bemutatni legújabb csodás ​​​​​​segítőtársamat a
DYSON SUPERSONIC hajszárítót,melynek segítségével ezután:
-HALKABB, GYORSABB lesz a hajszárítás nálam. ☺️
- SZEBB, RUGALMASABB frizurát kapunk.
Nem hiába tesztelték 4 éven át több, mint 1600 kilométernyi és különböző típusú emberi hajon.
Különlegessége még a beépített intelligens hőfokszabályzó, mely másodpercenként 20-szor méri a hőmérsékletet, vigyázva hajunkra.

Próbáld ki legközelebbi időpontodnál!

06305484842 

 

Kedves Érdeklődők!

Szeretném megmutatni a melegollós hajvágásról szóló első kisfilmemet.

Köszönöm a készítőknek a videót Hepho Photo -nak és Boti Zoltánnak a zenét.

További kisfilmek a YouTube csatornámon láthatók. Iratkozz fel, ha szívesen értesülnél minden újról. 

WELLNESS HAJVÁGÁS 

Kedves Vendégeim! 

Új szolgáltatást vezettem be, melyet mindenkinek kortól és nemtől függetlenül ajánlok. 

Mindig is gyönyörű, egészséges hajra vágytál, de a sok hajszárítástól, simítástól szárazak, töredezettek hajvégeid?
Növesztenéd, de a vége valahogy mindig "elkopik"?

Szeretnéd, ha gyorsabban nőne, amivel reggelente mégis hamarabb boldogulsz és vonzóbbnak látnád a hajad?

Mit szólnál, ha órákig tartó kezelések nélkül lehetne egészségesebb hajad?

Ha Neked is fontos, hogy egészségtől ragyogó, könnyen kezelhető legyen a hajad, de nem tudsz órákat áldozni különböző hajkezelésekre, akkor kérd tőlem a legújabb MELEGOLLÓS HAJVÁGÁST, melynek köszönhetően teljesen zártak lesznek hajvégeid, ellenállva ezután a környezeti hatásoknak.

Nincs más dolgod, csak időpontot egyeztetni a lenti elérhetőségek egyikén, hogy kipróbálhasd miben más egy WELLNESS HAJVÁGÁS!

Kérj ezután melegollós hajvágást és felejtsd el a töredezett, elvékonyodó hajat!

Jelentkezz be még ma, hívj a 06305484842-es telefonszámon hétköznaponként!