Rólam

Domokos Adrienn

Domokos Adrienn, kaposvári fodrász vagyok. A mindennapokban is lelkesen végzem a munkám és fontos számomra, hogy elégedetten távozzon minden Vendégem. Tudom, hogy egy jó frizura szebbé teheti a napodat,ha pedig könnyen boldogulsz vele otthon is, az még nagyobb siker. Nagy hangsúlyt fektetek mind a hajak diagnosztizálására, mind a Vendégem stílusának, egyéniségének megismerésére már az első alkalommal is. Emellett a hajápolás a legfőbb profilom, melyet kizárólag a Kevin Murphy minőségi termékeivel végzek.

2004-ben A kaposvári Táncsics Mihály Gimnáziumban leérettségiztem. Ezután a kaposvári Zichy Mihály Iparművészeti Ruhaipari Szakképző Iskola és Kollégiumban 2 évig tanultam a fodrász szakmát. Gyakorlatomat mesteremnél Pásztori Zsuzsanna, kaposvári fodrászmesternél szereztem. Tőle tanultam a női fodrászatot, édesapjától Pásztori Sàndortól pedig a férfit. A Pásztori Család megtanított a szakma iránti alázatra és tiszteletre, sokat köszönhetek Nekik! Mesterem és Tanáraim segítségével, akik segítettek a felkészülésben, indultam a 2006-os SZKTV (Szakma Kiváló Tanulója Országos Versenyen)-n amit Miskolcon rendeztek meg. Az írásbeli részét megnyertem, ezzel biztosítottam a helyem a 20 tanuló között,akik bekerültek az országos döntőbe. Végül a döntőben 2. lettem, a szakmunkás bizonyítványom kitűnő lett. Köszönettel tartozom Családomnak a sok támogatásért.

2006. SZEPTEMBER 4-én Családom segítségével Kaposváron megnyitottam fodrászüzletemet az ARANY FODRÁSZATot,ahol teljesen önmagam lehetek.

Ezután meghívást kaptam színpadi munkára a 2006-os Haj és Stílus Kontyshow-ra a Syma csarnokba. Folyamatosan képzem magam, szeretem a szakmai újításokat, oktatásokat.

2007-ben ismét részt vettem a Haj és Stílus Kontyshown (Kelet találkozása nyugattal). Ezúton is köszönöm Mindenkinek aki segített, hogy minden rendben menjen!

2008.november 9-én ismét volt kontyshow (Párizs és a Moulin Rouge világa).

2009-es kontyshow Témája "Afrika csillaga".

A 2010-es Kontyshow Témája Rock-Look volt. Köszönöm a segítséget, különösen: Vass Juditnak a sminket, Czinki Editnek, hogy segített a ruha megvalósításában.

2011-es konytshow Témája a 80-as évek: A Rubik-kocka ihlette kreációhoz a ruhát Lovász Márta, a sminket Vass Judit készítette és a Hepho Photo örökítette meg.

Munkám során KEVIN.MURPHY termékekkel dolgozom. A melegollós hajvágás Vendégeim nagy kedvence lett.