Főoldal

 

Üdvözlöm az aranyfodraszat.hu-n!

Kedves Vendégeim!

 

Örömmel tudatom, hogy bővülnek a szolgáltatásaim! Elérhető a WELLNESS HAJVÁGÁS a legújabb JAGUAR TCC MELEGOLLÓval.


Míg a hajvégek hagyományos olló használatakor lezáratlanok maradnak,a rendszeresen  Jaguár TCC meleg ollóval vágott haj nem szálkásodik, nem töredezik többé. A hajnak életet adó nedvesség, és a természetes protein a hajszálon belül maradnak, a vízháztartását jobban megtartja, mivel az olló melege leforrasztja a hajvégeket, így óvhatjuk a környezeti hatásoktól. Megszűnik töredezettsége, egészséges és könnyebben kezelhető lesz a haj. 


Az elvékonyodott hajszálaknak vége, rugalmasabb, fényesebb, dúsabb hatású, élettel teli lesz. Egyedülálló a haj mélyszerkezet helyreállításában.

Vendégeim igényei szerint már a legújabb, legkorszerűbb anyagokkal, az Alfaparf új AMMÓNIA-, PPD- és REZORCINMENTES PRECIOUS NATURE krémhajfestékével is elérhető festési szolgáltatásom. Szerkezetjavító hatás, intenzívebb színek, antioxidáns hatás, testreszabott őszhajfedés, komfortos hajfestés, kellemetlen illatok nélkül.

 

Bejelentkezésre előre egyeztetett időpontokban van lehetőség.

Üdv.:Adri


Megújult az üzlet belseje, pár kép róla a képre kattintva.Új kontyshow-s képek http://aranyfodraszat.hu/portal/fooldal/galeria?gallery=28

 

right